Veel mensen zijn bezig met het milieu. Dat is mooi! Wat is goed en wat niet, waar kunnen we dingen verbeteren of veranderen?
Dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling. We hebben maar één planeet en daar mogen we zuinig mee zijn!

Wij krijgen regelmatig vragen over onze ballonnen. Veel mensen denken dat ballonnen van plastic zijn gemaakt..
Dat is gelukkig niet zo. Wij werken alleen met latex ballonnen. 100% natuurlijk materiaal.
Latex ballonnen zijn zelfs biologisch afbreekbaar. Het enige is, dat dit afbreken vrij lang kan duren. Een ballon in de natuur breekt net zo langzaam af als een eikenblad. Waarom wij geen ballonnen in de natuur willen, is om dezelfde reden waarom we geen enkel zwerfafval in de natuur willen hebben.
Laat daarom nooit ballonnen op! Wij doen niet aan ballonoplatingen en proberen ook zo veel mogelijk bewustzijn te creëren rondom dit onderwerp. Ook geen wensballonnen (die zijn niet van latex) oplaten, alles wat je loslaat in de natuur wordt uiteindelijk afval.
Ballonnen zijn dus helemaal niet slecht voor het milieu.
Zolang je na afloop van je feestje, of als jouw ballondier na een paar weken leeg gelopen is, de ballonnen netjes opruimt, is er niets aan de hand.

Wij maken soms mee dat mensen geen ballonartiest op hun feest willen, want volgens hen “slecht voor het milieu..” en vervolgens mogen er wel glittertattoos gezet worden (met plastic sjablonen) en hangen er op het feest plastic wegwerpslingers.. Dat is nogal dubbel en vooral jammer natuurlijk. Want de intentie is goed, maar je bereikt je doel er niet mee.
Wij houden van en houden rekening met de natuur, op ons hoofdkwartier eten we volledig plantaardig bijvoorbeeld, en we gaan zorgvuldig om met onze omgeving.

Heb je vragen of wil je meer weten?
We horen graag van je!

Vrolijke groetjes van Sandra & Marjolein

🌍 Bezoek voor meer info deze pagina van Sempertex
Sempertex Keeps It Green

 

POPUP MET HOND

You have Successfully Subscribed!

Hulp nodig? Vraag het ons..